VISION 2020 handlar om människor!

Vi vill bygga relationer och se människor få sina liv förvandlade, därför försöker vi flytta focuset från oss själva till andra. Vi vill bygga en kyrka där alla ska känna sig hemma med inriktning på nästa generation.

Vi är därför måna om att hela tiden vara öppna för förändringar, vi vill utvecklas och jobba för att vi ska kännas moderna och fräscha för ungdomar och barnfamiljer, detta är en ständigt pågående process men i vår vision så drömmer vi om ungdomar som längtar efter att få besöka oss, vi vill att de ska vara stolta över kyrkan. Vi tror vi kan nå dit med vilja och engagemang.

Vi tror på en ny generation som brinner för sina medmänniskor, vi tror att det kan påverka inte bara hos oss, utan för hela vårt samhälle. Vi är övertygade om att tron viktigt och aktuellt idag.

Bibelns grund kommer alltid att vara det samma, men hur vi presenterar det är viktigt för oss. Vi vill se nya människor som får uppleva en livsförvandling, vi vill dela med oss av vår tro till andra och få berätta om vad vi har upplevt, vi vill finnas till för andra i första hand, vi vill finnas till för dig.

Vi tror att Gud har ett syfte med varje människas liv och att hon är viktig för den hon är.

Vi vill förmedla:

• Mänsklig närhet, glädje, gemenskap och värme

Detta gör vi genom att:

• Berätta om vår tro
  • Starta nya verksamheter för andra
  • Finnas till i kyrkan och utanför
  • Möta andras behov
  • Erbjuda fräsch musik, mingel och gott fika
  • Att gå ut och finnas till där människor finns
  • Ha en atmosfär som helar och upprättar ande, kropp och själ