FÖRENINGEN

New Life Church startades av Tomas Ander som nu valt att lämna över till Daniel Oscarsson, vi är en förening som har en tillsatt styrelse som jobbar i samråd med vår pastor.

VÅR PASTOR

Daniel Oscarsson är vår pastor och han brinner för att få dela sin tro och sina upplevelser, han vill även få se vår kyrka förändras och fyllas på med nya människor med inriktning på nästa generation som vill vara med och forma våran kyrka för att passa in i vår tid.

Tomas Ander (grundare)                Daniel Oscarsson (pastor)

Daniel kan du även möta i personliga samtal om det är något du behöver hjälp med och det sker med tystnadsplikt om du så önskar, han finns till för dig.

LEDARE

Ledare och ansvariga som jobbar ideélt finns för de olika grupperna i kyrkan, outreach, event, media, lokalvårdare, vaktmästare, lovsång och fika är några av de ansvarsområden vi har,  vi har ständigt behov av fler medarbetare som har intresse av att vara med och bygga en kyrka för framtiden.....

Luk 15:4
"Om någon av er har hundra får och förlorar ett, lämnar han då inte de nittionio i öknen och går och söker efter det förlorade tills han hittar det?