OM OSS

Att bygga en kyrka är lite som att lägga ett pussel, man måste lägga bit för bit för att komma vidare, vi vill dessutom bygga på ett pussel utan kantbitar som gör att vi kan fortsätta att växa utåt, därför ser du oss på festivaler eller ute på stan med Pannkakskyrkan, vi vill inte begränsa oss utan vara där människor finns...!

Ibland kan man misslyckas med en pusselbit och det är därför du möts av en vägskylt med texten "Inga perfekta människor välkomna" vi är medvetna om att vi inte är perfekta, därför är inte heller kyrkan perfekt eftersom den består av människor, men vår längtan och målsättning är att göra allt vi kan för att  hela tiden bli bättre.....

Kyrkan är relativt ny men vi har fått se den växa de senaste åren vilket vi tycker är fantastiskt, vi tror att vår vilja att förändras och förnya är en av orsakerna, budskapets grund är Bibeln men hur vi representerar det tror vi också är viktigt, vi är stolta men inte nöjda, vi vill fortsätta att växa och nå nya människor !

Vi vill hitta det som gör att nästa generations människor trivs hos oss och därför klappar vårt hjärta lite extra för barn och ungdomar, vi tror att en nyckel är att det måste kännas tidsenligt att besöka oss, därför jobbar vi utifrån att hela tiden försöka förändra, det kan handla om lokalen, musiken, multimedia, fikat, programmet, hemsidan med mera,  vad kan vi göra mer...? vill du vara med...?

Ef 4:23
Och ni förnyas nu till ande och sinne.